Friday, February 1, 2013

Disclaimer

Saya Tuan Nurul Ain binti Tuan Ismail pengedar Shaklee yang sah level pertama di bawah Dila Roslan dan level kedua di bawah Master Shareeza yang mengelola 'Group Jutawan'.

Kami kumpulan ibu2 yang menyokong penyusuan susu ibu dan satu2nya bisnes yang pernah saya jumpa ibu2 berbisnes bersama anak-anak. Group ini juga 'clean and clear' daripada naungan individu bukan beragama Islam. Tiada konsep 'head hunting' atau mencari orang untuk mencari orang untuk mencari orang di bawah kami.. Tiada istilah mengeluarkan modal berpuluh-puluh ribu dan berhutang keliling pinggang.. Juga tiada memberi harapan. Kita bermula dengan ZERO dan diakhiri dengan HERO.

Macam mana? Kenali produk, Guna Produk, 'Share Produk' dan juga tiada istilah menyimpan stok di bawah katil sebab saya sendiri simpan stok dekat rak dan stok2 itu sentiasa bertukar tangan dan akan restok lagi..

Setiap orang yang join ni akan dapat customerke?
Manalah saya tahu, anda usaha anda dapatlah.. Baring atas katil, lepas tu peram bawah katil macam mana nak dapatkan customer.. Hehe

Keep on sharing, bukan sehari, bukan dua hari tapi perlukan masa berbulan2 untuk orang kenali anda..

Kami bisnes berdasarkan kehebatan, keunggulan produk Shaklee dan membantu menjayakan penyusuan susu ibu selama dua tahun dan menyokong kesihatan, kecantikan dan 'fitness'.

Sesiapa yang menjadi member di bawah saya layak menerima tunjuk ajar saya untuk menjadi HERO.. Tapi INGAT!!! Kita bermula dari bawah.. Kalau anda impikan wang berjuta2 sekelip mata abaikan.. Bisnes yang tiada risiko, mesra ibu dan anak.. Kita mendaki hingga ke puncak..


bagi yang berminat untuk memulakan bisnes bersama2 saya, hubungi saya di 0133570906, Jika anda mendaftar sendiri di mana2 branch bolehlah menggunakan ID 867161 Tuan Nurul Ain sebagai Sponsor anda dan layak join group tertutup Jutawan kami.
No comments:

Post a Comment