Nak KURUS????

Sangat teruja dengan customer saya sendiri yang berjaya turun berat badan dengan hanya amalkan Cinch Shake Mix

Tak sampai sebulanpun lagi dah turun 2KG..

Nak diet senang je.. Amalkan konsep kalori defisit..

Apa??? Ada ubat kurus yang boleh turunkan berat badan sampai 15KG satu bulan tanpa berlapar, tanpa bersenam..


MEMANG MENGARUT.. Nak MATI cepat makanlah.. Haaaa tak pasal2 rosak buah pinggang.. Rosak organ2 dalaman.. Time tu.. 'Kalaulah aku dengar nasihat si polan, si polan... Bla.. Blaaa.. Blaaa'..

Apa yang saya buat bila customer beli dengan saya?

Mula2 kita sama-sama kira BMR, basal metabolic Rate, kemudian bolehlah kira DCR; daily calorie requirement..

Tambah tolak tambah tolak maka dapatlah keperluan kalori harian..

Jadi macam mana nak kurus???

Kalori defisit memainkan peranan..

'Tak bolehlah.. Saya kuat makan.. Nanti lapar.. Karang tak boleh buat itu tak boleh buat ini'

Haaaaa kat sini fungsinya Meal Replacer.
Cinch Shake Mix @ ESP..

Kalau serius nak turunkan berat badan saya sarankan ambil dua2 sekali.. Tapi kalau nak ambil salah satupun boleh..
Contoh Cinch Shake mix ia terbaik untuk anda yang sedang berdiet sebab diperkaya dengan LEUCINE untuk pastikan otot-otot terpelihara dan tak menggelebeh..

Replace meal 2 kali sehari sahaja memadai.. Pagi, malam.. Alhamdulillah kenyang dan anda tak perlu risau tentang tenaga dan nutrisi.
Cinch Shake mengandungi multivitamin lagi dalamnya jadi masalah penat, letih tak bertenaga tak lagi berlaku..

Diet ringkas, tingkatkan metabolisme, dan jadikan badan bertenaga..

Cinch Shake Mix didatangkan dengan tiga perasa. Chocolate, Vanilla dan Caffe Latte

SUPERBLAH..

Rugi siapa yang tak cuba.. Lengkap dengan Fiber lagi.. Masalah sembelitpun tak ada.. (Moodpun happy kan?)

Oklah saya sharekan kelebihan Cinch Shake Mix;

• kekalkan jisim otot tanpa lemak
• hilangkan berat badan daripada lemak
• terbukti secara klinikal
• diperkasa dengan Leucine

Pengambilan CINCH SHAKE MIX akan membantu anda;
• mengawal lapar
• tingkatkan tenaga
•menyokong metabolisme dan memberi kepuasan kepada pengguna



Testimoni Pengguna Cinch Shake Mix Caffe Latte tak sampai sebulan turun 2KG



 Cinch Shake Chocolate+ESP (Blend guna blender..Sedaaaappppp)


---------
Untuk tempahan produk Shaklee hubungi;
Tuan Nurul Ain binti Tuan Ismail (Ummu Ainan)
Shaklee ID 867161
Telefon, We Chat, Line: 0133570906
FB: Ummu Ainan
Email: ain_irdina@yahoo.co.uk

You Might Also Like

0 comments