Penat

Assalamaualaikum..

Hari ni nak share pasal penat.. Ramai sangat mengadu 'ain.. Nak makan apa ye, saya selalu letih, penat'..

Haaaa ambillah suplemen.. Kalau tak nak makan banyak2 ambil Vita-Lea with iron cukup.. Bila badan lesu tu tandanya badan dah tak mampu nak buat aktiviti harian.. Atau bahasa mudah fisiologi badan semakin menurun..

Jadi macam mana nak upkan semula aktiviti badan kita supaya kekal cergas sepanjang hari dan rileks pada malam hari?



Vita-Lea with iron lengkap nutrisi harian yang diperlukan badan.. Menukarkan makanan kepada tenaga jadi takdelah lesu lagi..
Haaa tadi dah tanya customer yang penat2 hari tu.. Bila tanya, dah tak penat.. Alhamdulillah..














Dan kalau nak dapat rehat yang cukup dan legakan otot2 legakan lenguh2 di badan ambil Ostematrix sebelum tidur..

Saya biasa ambil 4 biji.. Bangun pagi, Masya-Allah bestnya.. Tak ada dah lenguh2.. Dan kawan2 yang makanpun cakap tak nak miss dah lepas ni.. Hehe

Kalau nak ambil suplemen, biarlah berbaloi dengan apa yang kita bayarkan??

------
Nak order?
Hubungi;
Saya Tuan Nurul Ain binti Tuan Ismail Shaklee Independent Distributor yang sah, ID no 867161,
boleh dihubungi melalui email ain_irdina@yahoo.co.uk atau PM FB: Ummu Ainan, atau melalui telefon; 0133570906



You Might Also Like

0 comments