Sahur dengan Protein Shaklee



Salam semua, hari ni saya puasa ganti..
Preggy dah 24minggu puasa belum ganti lagi 6 hari.. Habis hari ni tinggal 5 hari lagilah..

Pagi tadi sahur dengan Roti Scramble egg, minum Air+ madu, ESP+Cinch Chocolate+Oat..
Last2 tu bancuh Performance Drink sikit sebab nak kekalkan badan dalam keadaan terhidrat..

Alhamdulillah syukur.. Syukur.. Sampai sekarang jam 3.40 petang masih bertenaga. Lunch untuk anak-anak dan suami tadi siap masak Nasi Tomato, ayam masak merah, acar timun..

Fuuuhhh bertenaga sungguh..

Dan pengeluaran urin pun tak ketara..
Nak tahu apa rahsianya?

Performance Drink tulah sebab dia seimbangkan elektrolit dalam badan..

Jadi takdelah asyik nak terkucil je lepas sahur.. Biasanya kalau minum air kosong semata-mata memang asyik ulang-alik ke tandas.

Jadi bagi sesiapa yang belum ganti puasa, ganti cepat-cepat ye. Tak payah risau lapar atau dahaga, pasti ada penyelesaian.

ESP+ Cinch Shake, protein low glicemic index bila kita minum tahan berjam-jam..
Tak rugi beli.. Percayalah.. 👍👍

Tu dia set lengkap sahur saya. 
ESP+Cinch Chocolate+Oat bancuh bersama-sama
Performance drink bancuh dengan air kosong

P/S: Marvellous, nipun Ainan(Anak sulung dah request karipap breakfast pagi esok). Kalau sempat boleh je buatkan petang ni.. Tak rasa macam puasapun ada sebab masih bertenaga.



--------
Untuk tempahan produk Shaklee hubungi;
Tuan Nurul Ain binti Tuan Ismail (Ummu Ainan)
Shaklee ID 867161
Telefon, We Chat, Line: 0133570906
FB: Ummu Ainan
Email: ain_irdina@yahoo.co.uk





You Might Also Like

0 comments