Berpantang dan Menyusu dengan Shaklee

Set berpantang




1) ESP Protein - fungsi, sihatkan sel.. Bentuk semula sel baru.. Kurangkan water retention (sesuai untuk ibu berpantang nak shape up semula badan, dan bantu pudarkan stretch mark, badan ibu tak letih, bertenaga, milk booster)



2) Vita-Lea with iron - sumber multivitamin dan multimineral bekalkan nutrisi kepada ibu terutama zat besi sebab ibu bersalin banyak hilang zat besi dan susu ibu kaya zat besi, jadi pengambilan Vita-Lea percepat ibu tambah darah semula. Menyumbang penghasilan susu



3) B-Complex- vitamin tenaga tukarkan makanan kepada tenaga dan vitamin morale, anti-stress baik untuk ibu bersalin sebab mood bila berpantang memang swing.. B-Complex release stress bagi ibu relax dan sedikit sebanyak boleh tingkatkan hasil susu



4) Chew vitamin C - pertingkat imun, percepat luka sembuh



5) Zinc - percepat luka bersalin sembuh (biasa tempoh baik luka lebih cepat berbanding orang yang tak ambil zinc)



6) ostematrix - kalsium with magnesium (bekalkan kalsium untuk tulang dan gigi dan elakkan sembelit sepanjang berpantang)
Susu ibu mengandungi 40% jumlah kalsium. Pengambilan ostematrix menggalakkan pengeluaran susu ibu. 



7) Alfalfa(ambil selepas anak bebas daripada jaundice) - milk booster+ perapat(bertindak seperti kacip fatimah), percepat rahim naik semula. 


Apa kata mereka yang mencubanya:

-Anna Eddy-
'Saya baru bersalin anak ke-3... Seorang Princess yg sgt adorable..... Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin shaklee utk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dgn vitamin shaklee utk kehamilan..

Spjg preggy saya ambil vitalea, vit C, B Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya mmg x suka minum susu... Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai la kesaat melahirkan.. Saya masih rasa sihat dan bertenaga.. Sehinggakan proses bersalin kali ni... sgt mudah dan cepat... Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda..sakit kontraksi memakan masa 2 hari dgn bukaan serviks baru 2cm.. Tapi kali ini.. Sakit kontraksi berlaku sgt sekejap.. Sejurus smpai ke hospital.. Doc cek bukaan serviks dah 7cm.. Diusung terus ke Labour Room.. Sedang nurse & Doc buat persiapan utk sambut baby.. Saya terus saya nk meneran.. Doc cuba cek bukaan serviks.. Mmg dh 10cm.. Dgn 2X push je.. Sy selamat melahirkan baby girl yg sgt comel.. kulit baby sgt halus mulus... putih merah.. Doc pun puji.. uri cantik, luka perinium sgt minimal dan proses jahitan sgt mudah... 

Baby pun sgt baik....disbbkan susu badan saya dh mula mengalir sejurus melahirkan... baby terus tido kekenyangan...' 


      Inilah babynya.. Sangat comel

----
Hubungi
Ummu Ainan
Shaklee ID867161
Whatsapp/ 0133570906


You Might Also Like

0 comments