National Conference Shaklee

Berlalulah sudah National Conference 2 hari lepas 8 Jun 2013.. Semua yang berlaku terasa seperti mimpi..


Eh eh saya salah seorang Star Achiever ke?? Dapat 2 award lagi.. 

1 Car Bonus
1 Business Growth New Rank Achiever

Siapa sangka.. Awal-awal dulu ia hanyalah mimpi tapi sekarang jadi kenyataan.. Jadi jangan pernah sesekali untuk takut bermimpi...
             Kunci kereta dan Trofi

Anugerah ni bukan untuk saya seorang tapi juga untuk suami saya yang banyak memberi sokongan.. 
Insan yang paling bahagia bila hari anugerah anak-anak terutama si Ainan.. Suka betul dia.. 

Dalam Shaklee sesiapa sahaja boleh bermimpi tak kira siapapun anda.. 
Anda tak perlu jadi kaya dulu untuk buat pinjaman untuk join Shaklee.. Tapi memadai membawa sekeping hati yang kental dibawa bersama-sama semasa menguruskan bisnes Shaklee..

Bersama The Best Leader di Malaysia Presidential Master Shareeza@ Kak
Cery.. Dan 'anak-anak' Shaklee saya yang banyak membantu di sebalik kejayaan saya dan mereka bakal dapat apa yang saya dapat sekarang. Ameen.. 

Trofi tu saya idamkan dari tahun lepas masa mula-mula join lagi.. Tak kira macam mana sekalipun saya MESTI dapat satu Trofi.. Akhirnya... Dapat genggam juga.. (Dah sarat ni.. 32 minggu mengandung anak ketiga.. Rezeki baby umi)

       2 gadis cilik yang Excited dengan
            Kunci Car Bonus umi

Malam National Conference dapat Dinner Free daripada Shaklee khas untuk penerima anugerah.. Banyaknya menu sampai tak muat perut nak isi.. 

       Dinner di Sunway Resort & Spa

Alhamdulillah syukur yang tidak terhingga dan masih 'speechless'.. 
Perjalanan belum terhenti di sini.

Lagi 4 gunung saya perlu melangkah untuk menuju Master Shaklee.. 

I.Allah selewat-lewatnya bulan 3 tahun depan.. Ameen.. Kalau leader-leader mampu, saya juga mampu.. Dan anda juga mampu.. 

Sekian.. 

-Ummu Ainan-

You Might Also Like

2 comments