Kursus Cukai

 Gambar Peserta


 Biha dan saya

Khusyuk semua 

Minum dulu

 PM Cery dan Penceramah

Kalau dulu-dulu belajar cara macam mana nak cari duit, tapi bila dah master duit tu datang, datang datang tanpa henti, yang ni kita kena belajar pengurusan duit.

Macam mana nak kurangkan kos cukai. Apa perlu kita buat.

Maka Elite daripada Jutawan anjurkan kursus khas untuk Jutawan2 Shaklee ni macam mana nak mengurus wang dan kenali cukai.. Bukan lari daripada cukai ye hehe.

Paling best lain daripada yang lain, kursus ni formal yang santai. Ala-ala kursus keluarga, siap boleh bawa anak lagi. Sampailan penceramahpun teruja dengan kami.

Sebelum berangkat balik tu sempatlah Group leader kami pesan, 'Master-master dalam ni bukan tahu jadi Master je, tapi biarlah tahu serba serbi perihal cukainya, perihal kembangkan bisnesnya'. Macam tulah berniaga. Leader mampu mengembang biakkan kumpulannya bukan melalui arahan tetapi melalui tauladan. 

Ok.. Jemput tengok gambar-gambar kami ni. Lepas ni i.Allah Jutawan akan anjurkan ceramah ustaz2 pula untuk santapan rohani. 

'Kalau hidup sekadar hidup babi di hutan juga hidup
Kalau kerja sekadar kerja kera di hitan juga kerja'..

Jadi kita seimbangkan antara dunia dan akhirat. Barulah seimbangkan.


---
Jutawan Muda 
Ain - 0133570906
ID - 867161



You Might Also Like

0 comments