Wednesday, July 9, 2014

Kenapa Wajib jadi ahli Shaklee?

Kenapa MESTI Join Shaklee? 

Kita tengok Q n A berikut:

Q: Ada risiko tak join Shaklee? 
A: Ada, risiko akan hilang RM65@RM75@RM85 mengikut tempat dan postage. Setiap insan yang ingin bergelar ahli mestilah mendaftar diri terlebih dahulu dan akan mendapat Memberkit. 


Q: Apa kelebihan jadi ahli ni? 
A: Banyak. Pertama, sah-sahlah dapat harga ahli di mana jauh lebih murah daripada harga runcit. Jimat berbelas hingga berpuluh ringgit untuk setiap produk. 
Kedua, jika pembelian mencecah sekian-sekian, anda layak mendapat bonus daripada 5% hingga 21%. 

Bukan itu sahaja, bonus-bonus lain bakal menyusul, bonus kepimpinan, bonus kereta dan juga bonus trip. 

Q: Bonus kereta? Shaklee bagi keretake?
A: Tidak. Shaklee sama sekali tidak memberi pengedarnya kereta, daripada kereta sorong hinggalah ke kereta mewah. Shaklee tidak akan berbuat demikian. Shaklee hanya memanggil bonus kereta apabila mencapai sekian-sekian kriteria dan membayarnya dalam bentuk CASH kepada pengedar SEUMUR HIDUP. Duit tersebut terpulanglah nak beli keretake, beli motorke, beli basikalke, tak nak beli apa-apapun tak ada masalah. Tiada siapa yang yang peduli. 

Q: perlukah menunjukkan imej 'Orang Kaya' apabila bisnes Shaklee?? 
A: tidak perlu, tak ada orang akan tengok. Jual Shaklee, nilai pengedarnya bukan terletak kepada gaya ataupun personaliti tapi lebih kepada ilmu individu. Semakin tinggi ilmu dalam bidang nutrisi, semakin tinggi nilai seorang pengedar.

Q: Saya tak nak juallah Shaklee ni, saya nak makan je. 
A: boleh, tak ada masalah. Tiada syarat untuk pengedar Shaklee wajib menjual. Terpulang kepada anda.

Q: saya tak pandailah suplemen-suplemen ni. 
A: anda MESTI pilih pengedar yang selayaknya untuk menunjukkan jalan kepada anda, bukan sahaja bagaimana cara pengambilan suplemen, malah lebih daripada itu.

Dapatkan keahlian anda hari ini melalui saya Tuan Nurul Ain binti Tuan Ismail, saya akan memberi tunjuk ajar kepada anda secara eksklusif.


Puan Ain
0133570906
SID:867161


No comments:

Post a Comment