Shaklee Bagi EMAS??

HHehehe best tak tajuk tu?? 


Iyaaaa Shaklee bagi Emas.. Bukan emas biasa2 tapi EMAS TULEN berapa karat entah tak sempat kaji lagi sebab tak dapat lagi.. Bukan tak dapar sebab tak layak, tapi tadi UA dah pergi HQ nak tuntut emas, tapi bos2 tengah meeting, emas tu dalam bilik bos2.. 


Ok, nanti UA pergi lagi UA ambil. 

Yang ni UA collect di HQ, dapatlah 6 pin. Lagi 8 pin UA punya. 

6pin EMAS. Shaklee bagi pin ni mengikut rank yang kita capai. 

Supervisor - yang warna putih tu, silver kot hehe

Senior Supervisor - putih juga tapi ada secalit macam warna emas (emas celup) 

Coordinator - Kuning tu, emas celup

Senior Coordinator - tak tahu rupa macam mana

Key Coordinator - Emas tulen (ada satu permata rasanya) 

Senior Key Coordinator - Emas tulen (2 permata) 

Master Coordinator - Emas tulen (3 permata) 

UA dulu nak dapat pin Supervisor tu rasa macam BERCINTA. Huaaaa bukan senang.. 

Tak pernah terbayang kalau dapat emas tulen Master tu.. Hehehe (berangan tu selalulah) tapi rasa macam hmmm bolehke..

Dah dapat Supervisor UA hold tak nak ambil selagi tak dapat Master.. Haaa dahsyat tak dahsyat UA kan.. Hehe.. Bila kita tangguh kepuasan, kita akan berusaha bersungguh2 untuk capai matlamat. 

Akhirnya...... Selepas dapat capai kesemua RANK hari ini UA serah semua surat bagi Shaklee tuntut pin.. 

Maka tersengih-sengihlah UA teringat zaman hingusan UA beberapa tahun sudah.. Dapat juga ye.. Kalau usaha betul2 tiada apa yang mustahil, lambat atau cepat i.Allah ke puncak juga.. 

-----
Emas Free siapa nak bagi.. 


---
MUA
#sayajualShaklee
#0133570906

You Might Also Like

0 comments