Shaklee Trip USA

Tahun ni UA dapat 2 tiket ke US. Tapi kedua-dua tiket UA bagi suami dan anak sulung yang namanya Ainan (atas 4 tahun dapat ikut).


Seronok betul. Percutian 6 ******. UA tak pergi sebab Nisa' baru setahun masih fully BF jadi tak bolehlah nak tinggal diakan.. Lagipun Shaklee tak bagi bawa anak bawah 4 tahun. Beli tiket asing? Hmmm pun tak bagi. (Patuh syariah). 

Andai kata kita dapat 2 tiket kemudian boleh beli tiket sendiri untuk join sama ia lebih membawa kepada tidak patuh syariah kerana seorang pengedar akan berusaha bersungguh2 untuk dapatkan bonus beli tiket tu. Jadi Shaklee sangat selamat, tiada siapa yang boleh pergi dengan tiket sendiri (kemudian join program Shaklee di sana, TAK BOLEH). 

Semasa sampai di Hilton Hotel, LA


Transit di Narita, Tokyo, Jepun


Pesawat A380 kapal terbang terbesar dunia (Singapore Airlines)


Macam mana nak dapat trip percuma Shaklee? 
Mudah sahaja, ikut je step by step apa yang Shaklee tetapkan kemudian kembangkan kumpulan masing-masing i.Allah semua layak pergi. 

-----
MUA
SID 867161
0133570906

You Might Also Like

0 comments