Sesi 'ngeteh' dengan Mok Shaklee


Sesi ngeteh mok dan anok di kedai Mamak di faizland jam 2 petang tadi. Bincang strategi bisnes. Apa halatuju seterusnya. Pernah dengarkan? Bila dah berjaya tak perlu bekerja keras dah, tapi selalu-selalulah ngeteh bagi idea tu bertambah. Tak adalah duduk meratap menangis seorang diri menghadap hendphone masing-masing hehe.




Nak bergambar juga sambil berdiri tu. hehehe inilah geng mok-mok. Jeng jeng jeng sebenarnya nak tunjuk Beg Coach yang kami pakai tu.. haha. Beg tu UA dapat FREE sebab trip Shaklee ke USA baru-baru ini dapat duit poket 400USD seorang. Jadi dapatlah beli beg kulit Coach.



Tengok baju dan seluar UA.. Tu bakal jutawan Gen Y.. Jutawan tidak mementingkan penampilan. Muka, kulit, badan jaga dengan makan suplemen cukuplah. Pakaian tidak kisah yang penting poket londeh berat dengan duit.



Opsss tak sangka pula taste mok dan anok ni sama. Desain beg tu sama cuma material sahaja berbeza. Kami mempunyai aura luar biasa.

Ok jumpa lagi.. Esok sesi lain pula di SACC. UA bertukar ala-ala Transformers jadi saudagar buku, COD Shaklee dan Reevo. Nak jimat kos poskan sekali jumpa terus borong.


UA pengedar bebas Shaklee di USJ. Saudagar buku tu sambilan. Traders barang runcit pula. Tahun depan jutawan dah ni i.Allah. Membajak sawah ala-ala kerbau dahulu. Kemudian-kemudian tuai hasilnya. 




Ummu Ainan berbicara...

You Might Also Like

0 comments