Sunday, October 5, 2014

Kembar Seiras : Pengalaman Pengguna ShakleeDi atas ini ialah gambar anak kecil kembar yang berusia 4 tahun, Mary dan kembarnya.


Gambar ini pula Mary dan kembarnya ketika berusia 69 tahun. Cuba teka yang mana satu Mary? Ini kisah mereka....

Mary dan kembarnya ialah kembar seiras. 
Mary Anderson dari Evansville, Indiana telah mengamalkan Shaklee secara tetap selama lebih 20 tahun. Kakaknya lebih gemar mengamalkan produk lain dan sesekali sahaja mengamalkan Shaklee. Walaupun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary lebih bertenaga, rasa lebih baik, kelihatan lebih muda dan lebih sihat daripada kembarnya. Mary memiliki ' tenaga tanpa had' pada usia 69 tahun. Mary sangat aktif dengan aktiviti gereja dan kerja-kerja sukarela. Beliau merupakan Presiden Organisasi Republik Wanita tempatan. 

Semua menyangka ibu beranak 4 dan nenek kepada 6 remaja ini lebih muda daripada usianya 69tahun. Suami Mary berusia 77tahun juga pengguna Shaklee namun tiada siapa dapat mengagak usianya yang sebenar. ----

Jika anda di luar sana ingin kelihatan lebih muda dan sentiasa muda seperti Mary, nampaknya kena bertukar jenama ni hehe. 

UA dah amalkan Shaklee 2tahun 6 bulan juga perubahan yang ketara berlaku. Kalau dah amalkan bertahun-tahun jadilah macam Mary... Ummu Ainan berbicara....No comments:

Post a Comment