AKTIVITI DI BESUT


Hari ni tak ada gambar sangat sebab asyik lupa bawa hp bila keluar. Awal-awal pagi kami beli sarapan, kemudian makan di tepi pantai. Tenangnya air laut Subhanallah. 

Ter'jumpa' buai gantung tu. Bukan anak-anak yang excited. Mak budak yang terlebih hepi. 

Penat uuu kena jaga '6' anak ni haha. Bukan jaga macam jaga baby pun. Masak, bagi kenyang. Ajar mengaji, buat aktiviti kanak-kanak. Macam tu jelah. Di kampung ni senang. Anak-anak boleh buat aktiviti sendiri. 

Bosan dalam rumah, main luar rumah. Budak-budak ni senang. 

Tengah hari tadi saya ke pejabat pos, pos ESP Shaklee. Semalam order direct di web Shaklee. Kebetulan ada stok ni. Boleh pos sendiri.


Lepas tu pergi makan nasi air tepi pantai Air Tawar. Kemudian, lepak di Pantai Bukit Keluang pula. Kalau dibesarkan di tepi pantai, macam macam manapun mesti pulang ke pantai untuk recaj diri. 


Buat apa dalam kereta sorang-sorang tu? Tengah mogok lerr tuuu. Mogok-mogok manja, tak ada siapa nak layan. Best lagi layan pantai ni. Nanti elok sendirilah tu hehe. 

Tak jadi jadi lagi Giant Bubble kita ya. Bilalah nak buat ni. 

Nak mengurus anak ramai ni, tenaga mak mak kena tip top. Tak boleh lembik-lembik. 

Pagi-pagi kena pastikan ambil ESP dulu untuk tenaga berpajangan. 

Dah makan berat, jangan lupa suplemen 3 serangkai kita. Vita-Lea, Vita C dan B-Complex



You Might Also Like

0 comments