Saturday, December 30, 2017

4 Sebab Shaklee Terbukti


Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

1. LEBIH 100 PEMBENTANGAN DAN KERTAS SAINTIFIK DITERBITKAN

Produk kami disokong oleh lebih daripada 100 pembentangan dan kertas saintifik yang diterbitkan, yang membuktikan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan anda. Salah satu ujian ini ialah Kajian Penanda Aras, yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tiada suplemen sama sekali.2. TELOMERE

Kajian Telomere menunjukkan bahawa pengguna Shaklee yang mengambil suplemen selama 5 tahun mempunyai telomere lebih panjang berbanding pengguna sihat tanpa-suplemen.

3.  PATEN SHAKLEE


Produk Shaklee mempunyai lebih daripada 70 paten dan sedang-dipaten.

4. SISTEM PELEPASAN BERPATEN 

Sistem pelepasan berpaten Shaklee dicipta untuk memperbaik dengan ketara kadar penyerapan nutrien utama di dalam tubuh, menyediakan nutrien yang betul, di lokasi yang betul dan pada masa yang tepat.Shaklee terus menerajui dengan Inovasi Produk Hebat

Di Shaklee, inovasi tidak pernah terhenti. Sejak kami memikul tanggungjawab dan dedikasi untuk melaksanakan legasi dan warisan inovasi Dr. Shaklee bagi membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih baik, kami sentiasa mencari peluang daripada sains dan alam semula jadi untuk mendapatkan penyelesaian baharu demi kehidupan yang lebih baik.
Dr. Forrest C. Shaklee Global Innovation Center memiliki peralatan saintifik yang moden dan termaju untuk memastikan produk Shaklee memenuhi dan melangkaui standard tertinggi industri untuk ketulenan dan keselamatan produk. Semua produk dalam portfolio Shaklee akan dibangunkan dan diuji di dalam kemudahan ini menggunakan fungsi R&D, termasuk penyelidikan pemakanan dan nutrisi, pembangunan bahan dan ramuan, pembangunan produk/proses, jaminan kualiti, dan kawalan kualiti. Dengan adanya kemudahan ini, Shaklee kini mempunyai lebih daripada 60 ahli sains yang berpusat di perbandaran Pleasanton.

"Inovasi dan sains adalah nadi dan teras untuk segala yang kami lakukan di Shaklee. Pusat inovasi ini adalah satu langkah lagi sebagai pelaburan berterusan kami di masa hadapan, dengan matlamat terunggul untuk membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih lama, lebih sihat."
ROGER BARNETT, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Shaklee Corporation.


Professor Elizabeth H. Blackburn, 2009 penerima anugerah Nobel dan Penasihat Lembaga Saintifik Shaklee adalah peneraju di dalam bidang kajian telomere dan telomerase, dimana beliau telah menemui telomere yang melindungi kromosom.Pasukan Saintis Shaklee di Pusat Inovasi Forrest C. Shaklee di Pleasanton, California.

 
Layari healthresource.shaklee.com untuk lampiran lengkap penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee.

No comments:

Post a Comment