Thursday, January 4, 2018

Vivix®


Vivix®

Minuman Botani yang Lazat
Kod Produk: 10320 (150 mL)
Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.*


Keistimewaan Shaklee

Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.
Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

Nutritional Facts
Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
Hidangan Setiap Bekas: 30
Saranan penggunaan:
Goncang sebelum guna.Minum 1 sudu teh secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran anda. Sedap dihidangkan sejuk. Simpan di dalam peti sejuk.


Klik pada gambar untuk info lanjut.

Kekalkan Tahap Glukosa Darah Sihat

Miliki kulit lembut, anjal dan berseri

Menggalakkan Fungsi jantung yang sihat

 
Kenapa Shaklee?


Kenapa SAYA? 
 
Merupakan pengedar bebas Shaklee yang sah dan aktif sejak 2012 dan mempunyai pengalaman dan ilmu yang lebih mendalam terhadap dunia suplemen.


Anda boleh terus menghubungi saya di talian telefon atau whatsapp 013-357 0906 untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi PERCUMA selepas membuat belian. 

No comments:

Post a Comment