Sunday, April 8, 2018

SET SELEPAS BERSALIN DAN PENYUSUANDunia menakjubkan seorang ibu! Pilih nutrisi untuk berdua. Anda makan, untuk mereka.

 
Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan anda, membantu anda mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan menyokong kesihatan anda di samping memberi bayi anda nutrisi yang mereka perlukan untuk membesar secara kuat dan sihat.

Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.
MAL13085068NC
 
Omega Guard 

Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat*.


Vita-Lea Iron Formula - Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum*.B- Complex - Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda*.Alfalfa Complex - Kaya dengan nutrien dan mineral untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan ibu-ibu yang menyusukan anak*.


Ostematrix - Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembina-tulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat*.


ESP Soy Protein. Makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein.Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.

*Sila rujuk kepada doktor anda, atau bidan, sebelum menggunakan sebarang suplemen semasa hamil atau menyusukan bayi.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh ataumencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.

Untuk tempahan, hubungi Ain 013 357 0906

No comments:

Post a Comment