TENTANG UMMU AINAN

 

Saya ialah isteri kepada seorang suami dan ibu kepada dua anak. Telah mengamalkan Shaklee sejak akhir Mac 2012. Pada asalnya saya join Shaklee hanya kerana ingin mendalami tentang vitamin natural dan sintetik tetapi selepas membuat kajian melalui bahan bacaan akhirnya saya jatuh cinta dengan Shaklee. Sekarang saya benar-benar yakin dengan produknya. Bukan sahaja mendapat ilmu, malah saya juga berjaya meningkatkan taraf kesihatan yang selama ini turun naik. Ingin memandupun tak larat inikan pula mahu buat benda lain. Dan yang paling terkesan dalam hidup saya ialah taraf kesihatan kami sekeluarga meningkat.

Sekarang saya Fully BF Mom kepada anak yang telah berusia 1 tahun 8 bulan dan normal bagi seorang ibu kuantiti susu ada turun naiknya.. Sekarang tidak lagi menjadi masalah kerana kuantiti dan kualiti susu semakin meningkat.

Saya juga merasakan seolah-olah seperti SUPERMOM yang mampu membawa dua anak ke hulu hilir restok barang, pos order dan bermacam- macam lagi kerja lain.

Jika anda berminat untuk tahu tentang produk Shaklee dan ingin memesan apa-apa suplemen, tidak perlu segan kerana saya akan membantu anda sebaik mungkin dan anda layak mendapat konsultasi PERCUMA daripada saya berterusan sekiranya anda membeli barangan dengan saya.

Saya ialah pengedar sah Shaklee di kawasan Subang Jaya dan USJ. Juga membuat penghantaran melalui khidmat pos ke seluruh negara.

-----------------------------
Untuk sebarang pertanyaan dan order sila hubugi;
Ummu Ainan
Shaklee ID 867161
emel ain_irdina@yahoo.co.uk
0133570906