Rambut Cantik dan Sihat


Rahsia rambut cantik dan kilau-kemilau dengan set Total Wellness Shaklee..

 Kenapa total wellness?? Bukan Vitamin E? Atau suplemen-suplemen lain??



Setiap badan kita dibina daripada sel asas.. Nak jadikan sel asas sihat kita perlukan vitamin yang betul-betul asas. 

Semua ada dalam set total Wellness tu lengkap vitamin yang asas-asas.. 

Semalam solat kat surau mydin lepas tu telek cermin.. 'Eh..eh.. Berkilat semacam je rambut ni.. Padahal preggy 29minggu..'

Biasanya rambut akan kusam, kering seawal 3-4 bulan preggy tapi kali ni tak berlaku.. Bila fikir-fikir hmmm sekarang memang tak skip ESP+Cinch pagi-pagi (dua-dua ni sumber protein lengkap).. Sel kitakan terbina daripada protein penting.. 

Lepas tu saya amalkan Vita-Lea with iron (sumber lengkap multivitamin dan multimineral) haaa yang ni memang sihatkan rambut, kulit.. B-Complex Shaklee lengkap dengan biotin membantu penyerapan optimum kesemua 8 jenis B-Vitamin dan ada vitamin B khas memang untuk rambut.. 

Ooo sukanya saya.. Chew Vita-C suka je hisap-hisap sehari tu adalah 3-4 biji.. 

Kalsium lagi.. Omega Guardpun sama membekalkan minyak yang baik untuk kulit, rambut.. 

Lepas ambil set asas ni kalau nak tambah suplemen kecantikan lainpun boleh.. Tapi makesure kita dah amalkan yang basic.. 

Nilah suplemen mengandung saya, tak sngka dengan rambut-rambut sekali cantik... 

Nanti dah bersalin nak teruskan misi mencantikkan diri dari dalam hingga ke luar.. Dari atas sampai bawah hahaha.. 

-----
Kalau dah wanita, siapa tak nak cantikkan.

Jom dapatkan set total wellness hari ini
Tuan Nurul Ain binti Tuan Ismail
ID 867161
Whatsapp@ 0133570906

You Might Also Like

0 comments