One to One Coaching

     


Aktiviti UA hari ini, cross coaching dengan bukan susur galur Permata Jutawan. Alhamdulillah rajin Mak Yang ni menuntut ilmu. Tuntutlah ilmu dengan siapapun, jika ia bermanfaat amalkanlah. 

UA nampak potensi pada diri Mak Yang, sangat rajin dan sanggup bekerja keras untuk mencapai cita-cita. 

Mak Yang kata, internet bukan zaman beliau, beliau guna cara old school bercakap 1 to 1 untuk berkongsi apa sahaja. Tetapi di dalam Shaklee, masih belum terlambat untuk Mak Yang mulakan. Pasti ada jalan untuk insan yang mahu berusaha. 

Pokok pangkalnya rajin sahaja. 

     

Selfie kami anak beranak hehe. 
  


         

             

Adalah juga kudap-kudapan pagi tadi. Alhamdulillah suka sangat dengan pertemuan ini. 

Ada kawan-kawan tanya UA kalau tak join Shaklee boleh ke nak belajar bisnes dengan UA? Boleh... Datanglah.. Kalau UA buat kelas tu ada sedikit komitmen fee dikenakan. Kalau nak bual-bual macam aktiviti hari ini tiada bayaran dikenakan. Kita bertukar-tukar ilmu sahaja. 


Kelas UA seterusnya Sabtu ini 

   


Sedikit info tentang Buka Channel. 

Kita tidak perlu menjual barang yang terbaik. Tetapi dengan adanya Channel, kita boleh menjual barangan itu sehingga laku keras. 

Sabtu ini ialah kelas tentang, asas membuka channel. 


Kalau ada yang berminat, hubungi auaa di WA 0133570906 - Ain 

Ummu Ainan berbicara

You Might Also Like

0 comments