Permata Jutawan JDT Shoot For The Star

         

Shoot For The Star kali ini ialah di Johor Bharu. UA turun ke branch JB dan bagi talk kepada beberapa orang wakil anak cucu cicit. Lepas ni mereka yang akan bagi talk kepada orang lain pula. 

Oh ye, Shoot For The Star tu sebenarnya macam tak berapa sesuai.. Mimpilah sampai ke bintang, kalau jatuh masih ada awan. 

Untuk ahli bisnes ia sesuatu yang agak fantasi.. Keluar keluar ke dunia realiti. 

Impian besar bagus tetapi target meati berperingkat. Di sini UA ajar satu-satu cara nak gapai target. Target mesti jelas dan bukan fokus duit. Kenapa? 

Sebab kita nak daripada bonus tu boleh pusing laju-laju untuk dapat bonus lebih besar. 

         

Ini cikgu Syikin Hashim. Banyak slot beliau cover. Leader yang independent lihat sahaja cikgu Syikin. Rahin pergi kelas menuntut ilmu. Pulang kelas apply ilmu dan beliau mengajar kepada orang lain pula ilmu itu. Kalau UA, seperti ini dapat 30 markah. 



Perbincangan. Banyak cerita dan ilmu yang dikongsi. 

                

Kisah purse hitampun ada cik puan Rozy kongsikan. 

I.Allah mereka ini UA akan pantau dari jarak dekat. Lepas ni ulang- alik JB lah nampaknya kan.


Perjumpaan kami dari jam 2 petang sampai 6.30 petang. Panjang lebar cerita setiap orang. 


Ummu Ainan bercerita



You Might Also Like

0 comments