Thursday, May 23, 2013

[Kesan Vivix terhadap Diabetes Type 2]


Tsunami Vivix melanda.. Hanya beberapa hari sahaja lagi tamatlah promosi sirap ajaib Shaklee ni..

Apa yang best tentang Vivix?? Ia boleh diamalkan oleh semua golongan termasuk golongan berusia.. Bertindak ke atas sellular tu yang menarik.. Semalam Vivix menggegarkan dunia
DIABETES. Ramai pengguna golongan berusia yang alami Diabetes kronik gula dalam darah menurun secara signifikan.. 

Ada yang boleh diisytihar sembuh selepas ambil beberapa botol.. Fuuuuuhhhh ajaib.. Apapun semua atas izin Allah kan.. 

Ok berbalik kepaa cerita, APA ITU VIVIX?

Vivix adalah satu produk keluaran Shaklee yang merupakan cecair ajaib yang dipanggil sebagai anti penuaan @ tonik awet muda gitu... dan turut memberi sokongan sebagai ANTIPENGOKSIDA... Antara kebaikan VIVIX adalah...

1. Memperbaik DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2. Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Atas ni serba sedikit tentang Vivix, jom tengok kesan ke atas Diabetes selepas mengamalkan Vivix; 

Glukosa Darah menurun secara signifikan 

Vivix mampu menghalang kenaikan gula dalam darah mendadak. 


Kajian saintifik telah membuktikan, bagaimana pula kata mereka yang mengalami Diabetes dan mengamalkannya??

Testimoni daripada ibu puan Nini Nisrin

"ni umi saya. umur umi saya 55 tahun [lahir tahun 1958]



bermula vivix mac 2013. masa tu bacaan diebetes 29. huuuuuuu....seriau. takut kene inject insulin sendiri.

jadi, umi konsisten vivix+ ubat hospital 

kalau ada sakit, ubat hospital jgn tinggal ye. shaklee sebagai pembantu, jangan 100% bergantung.
minggu lepas, umi cek darah, dah jadi 11. Alhamdulillah. dah lama x turun serendah tu. syukur

semalam umi call saya. g repair basikal. nk naik basikal pusing2 kampung. sekarang pinjam basikal makcik.

tergelak saya. dah berpuluh tahun x naik basikal. sebab pening. tp sekarang dah x pening umi cakap. baru sebulan ambik vivix.

sunggus saya terpesona"

-----------
Lagi testimoni; 

  Testimoni daripada bapa Puan Farihah

Testimoni daripada anak-anak yang gembira perubahan mak ayah mereka


"diebetes & kena operate kaki..pas operate luka xsembuh2..akak suggestkan vivix..dia amik sebotol..itulah hasilnya alhamdulillah..dia pun happy jer " 


----
Selepas 2 minggu ambil Vivix 1 sudu teh 2 kali sehari.. 

---
Hadiahkan Vivix untuk insan tersayang. Tapi kalau nak tunggu orang bagi, tak dibagi.. Beli sendiri ye.. 

Vivix yang sangat HOT.. Bayangkan sehari saya boleh jual 8 botol.. Semua ingin berikan yang terbaik untuk ibu bapa mereka. 

Bagi kita yang ada risiko nak kena ni juga digalakkan amalkan Vivix. Bagi Vivix repair cell kita gitu, boleh melambatkan penuaan.. 

P/S: nak standby buat pantang nanti.. Nak cun juga.. 

----
Order laju-laju sebelum Vivix licinnnn habis stok.. 

Tuan Nurul Ain Tuan Ismail
Shaklee ID867161
SMS/Whatsapp: 0133570906

No comments:

Post a Comment